Projecte Carmina

Col·lectiu sense ànim de lucre que reuneix tot un seguit de lliurepensadors que des de la comoditat de casa seva criticaran tot això que feu.

#Aixòésvida

image

Ja és aquí l’estiu i, amb ell, els fruits típics de l’època: La síndria, els albercocs, els préssecs i els imbècils que es fan fotos bevent cervesa amb el mar de fons.

Read More

     

Carta del Caporal d’Antivici dels Mossos d’Esquadra

Cada any, els mossos d’esquadra intercepten centenars de tones de droga. Aquestes operacions són realitzades sempre sota l’atenta mirada d’un supervisor i monitoritzades pels alts comandaments de les forces de seguretat, com ara la Guàrdia Civil o la Conselleria d’Interior. El procediment que seguim consta de 5 passos: 1. Interceptar el magatzem o “talpera”, 2. Detenir els sospitosos. 3. Confiscar la droga, 4. Realitzar una analítica de substàncies que corroborin la composició il·legal del material i 5. Arxivar-les per a l’inventari.

Per aquest motiu, la Brigada Especial Antivici dels Mossos d’Esquadra volem comunicar que:

Read More

     

Tot s’hauria de poder anunciar

     

X-Vacances (i 3)

     

X-Vacances (2)

     

X-Vacances

     

Wojdan Shaherkani

   

Olimpíades, l’Erasmus dels esportistes

Em dic Fjdaskl i sóc esportista olímpic. Practico l’esgrima. El meu pare, que era waterpolista, diu que l’esgrima és un esport de maricons. “Ui, l’esgrima –diu - quin esport de maricons! El waterpolo sí que és un esport d’homes.”

Al meu pare li hagués agradat que continués amb la tradició familiar i em fes waterpolista. Pobret, sempre passejant per casa amb la seva “autèntica samarreta commemorativa de la selecció de waterpolo de Mèxic’68 única en el món”. Tot i així, no ha deixat pas de practicar el waterpolo. Oficialment, està retirat, però el segon diumenge de cada mes, els seus amics venen a casa i juguen un “partidillu”. El problema és que, com que no tenim piscina, han de jugar al jacuzzi. I com que el jacuzzi és molt petit i volen aprofitar el temps al màxim, juguen els 13 encastats els uns contra els altres. Fregant-se. Envestint-se. Depilats… I la pilota també és diferent. Més allargada, adaptada a les necessitats d’un receptacle tan reduït. Així:

Read More

     

Regalo abraçades

     

Pere Pallerols, l’home que desafià Facebook

Pere Pallerols és la nova sensació d’Internet. Aquest pagès de Taradell, Osona, ha vist com la seva vida es trastocava des que el seu nom aparegué al prestigiós blog de divulgació tecnològica TheNetWorker.com.

Read More

     

Salvador Martínez “Xarxes Socials”

   

Doble identitat